Ofelia Vård

Vi är ett västsvenskt bemanningsföretag med lång erfarenhet av bemanningstjänster inom vård och omsorg. Vi hyr ut personal till vårdens olika specialiteter och finns alltid till hands när du behöver oss.
När du kontaktar oss möts du alltid av en sjuksköterska som känner sjukvårdens vardag och dess specifika behov. Med kunskap och erfarenhet  från olika vårdområden är  vi en seriös och effektiv samarbetspartner. Välkommen att boka våra tjänster!

 

Bemanning med omsorg

Ofelia är en pålitlig samarbetspartner. För oss är det viktigt att alltid erbjuda en hög och jämn kvalitet på våra tjänster. Du får en personlig kontakt med gedigen erfarenhet och som alltid gör sitt bästa för att du skall bli nöjd. 

Vår personal är läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare, alla välutbildade och engagerade, med olika erfarenheter och specialiteter inom sina olika yrkesområden.

Vi har en stark företagskultur som präglas av arbetsglädje och öppenhet. Vi månar om våra medarbetare och vill att alla ska känna delaktighet och stolthet i sitt arbete.


Rätt person på rätt plats

Vi finns alltid till hands för att säkert och effektivt lösa dina personalbehov.
Semester, utbildning, sjukfrånvaro, anledningarna kan vara många till att en lucka uppstår. 
Efter många års erfarenhet från vårdbemanning vet vi vad som krävs för att snabbt kunna hjälpa till när behov uppstår.

Ofelia är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Bemanningsföretagen  Almega och Svenskt Näringsliv. En garanti för att vi följer lagar och regler.  Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Kommunal och Unionen.