För personal

  

Vi finns alltid till hands när du behöver oss.

På kontoret har vi lång erfarenhet från vårdens olika specialiteter. Vi ger dig fullständig och relevant information inför ditt nya uppdrag och vi finns alltid till hands om du behöver råd eller hjälp.

Vi är ett team

På Ofelia har vi en stark företagskultur som präglas av arbetsglädje och öppenhet. Vi månar om våra medarbetare och vill att alla ska känna delaktighet och stolthet i sitt arbete. 
Trots att du arbetar  tillsammans med andra kollegor ute på uppdrag kan det ändå kännas ensamt ibland att arbeta i bemanning. Du ingår i arbetslaget men ändå inte.
Därför tycker vi att det är extra viktigt att träffas regelbundet för att utbyta erfarenheter och bara umgås och få prata av oss en stund. Det är vår uppgift på kontoret att se till att detta sker, vi ordnar after work, personalmöten, utbildningstillfällen och kick-offer.


Trygghet är viktigt

Ofelia är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Bemanningsföretagen som ingår i Almega. En garanti för att vi följer lagar och regler. Vi har kollektivavtal och erbjuder fullt försäkringsskydd och pensionsavtal.

 

 

Mer om oss

Här finns mer information för dig som är intresserad av att jobba hos oss. Gå vidare genom att klicka på någon av länkarna.

 

För Personal